LOADING...

iulie 28, 2023

Marius Șumudică îi cere lui Gigi Becali să lase un fotbalist în afara lotului! Jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit după partida cu CSKA 1948 Sofia. „E ieșit din formă!”

By


Marius Șumudică (52 de ani) i-a analizat pe fotbaliștii de la FCSB după meciul câștigat  cu greu în fața lui CSKA 1948 Sofia, iar antrenorul a dezvăluit numele jucătorului care l-a dezamăgit.

Marius Șumudică îi cere lui Gigi Becali să lase un fotbalist în afara lotului! Jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit după partida cu CSKA 1948 Sofia

După ce a criticat jocul prestat de jucătorii lui Elias Charalambous în partida câștigată cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în manșa tur a turului doi preliminar din Conference League, Marius Șumudică l-a taxat dur pe Andrei Cordea.

Fostul antrenor al lui Al Raed este de părere că Andrei Cordea (24 de ani) nu ar mai trebui să joace la vicecampioana României deoarece „este ieșit din formă” și „nu ridică valoarea echipei”.

Un gust amar din toate punctele de vedere, mi s-a părut ca un joc amical, fără suporteri, ritmul de joc foarte lent, o echipă modestă (n.r.- CSKA…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Confiscarea averilor nedeclarate, soluție de reducere a deficitului?

Articolul următor

Ministrul Muncii: Avem trei variante pentru legea pensiilor. Ce spune despre calendarul cu reforme din PNRR

post-bars

Lasă un comentariu