LOADING...

august 4, 2023

Ministrul Economiei, reacție CATEGORICĂ în scandalul momentului. „Damen nu este într-o poziţie în care ar avea vreunul dintre drepturi atinse”

By


Ştefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, a reacționat la anunțul celor de la Damen Holding BV privind retragerea din colaborarea cu statul român la Șantierul Mangalia.

Ministrul Economiei susține că nu înţelege decizia batavilor, compania Damen nefiind într-o poziţie în care ar avea vreunul dintre drepturi atinse.

Ce demers face Guvernul României

Guvernul României face demersuri pe lângă Comisia Europeană şi OCDE pentru a putea reintroduce această excepţie în legea care priveşte guvernanţa corporativă.

Din punctul nostru de vedere, Damen nu este într-o poziţie în care ar avea vreunul dintre drepturi atinse, de orice fel, pentru că există o clauză tranzitorie în lege şi, atâta timp cât Consiliul de Supraveghere şi Consiliul de Administraţie este la lucru, ei îşi manifestă capacitatea de manageri ai şantierului naval fără nicio problemă.

De aceea, personal, nu înţeleg de ce această decizie de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

„Haaretz”: Ambasada Israelului la București, solicitată să stabilească legături cu AUR. George Simion, reevaluat de israelieni

Articolul următor

Laurențiu Reghecampf i-a cucerit pe olteni

post-bars

Lasă un comentariu