LOADING...

august 17, 2023

Surpriză de proporții, un nou acționar se alătură Dinamo 1948 SA

By

Un alt om de afaceri se va alătura acționariatului dinamovist. Așa cum ProSport a prezentat în exclusivitate, Sorin Preda va prelua, la rândul lui, acțiuni de la Dinamo Socios, 28 la număr, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Andrei Cionca.

Ziua și știrea de impact la Dinamo. ProSport a aflat că un alt om de afaceri se va alătura, oficial, zilele viitoare, acționariatului SC Dinamo 1948 SA. După ce Andrei Cionca a preluat 28 de acțiuni de la Asociația Dinamo Socios – în prealabil Dinamo Socios a cumparat 128 de acțiuni de la Cornel Dinu – Sorin Preda va intra în posesia aceluiași număr de acțiuni de la fanii – acționari din „ADS”.

În luna iunie, ProSport a dezvăluit discuțiile pe care Sorin Preda le purta cu șefii din Red&White pentru a investi la Dinamo. De altfel, milionarul a fost surprins de fotoreporterii publicației noastre la mai multe partide disputate de echipa lui Ovidiu Burcă și, mai mult, acesta…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Wizz Air confirmă că anulează zboruri, din septembrie, fără a spune care sunt destinațiile. „Nicio rută din România nu a fost suspendată permanent”

Articolul următor

Familia Omicron se extinde. Eris, noua subvariantă de SARS-CoV-2 care produce îngrijorare

post-bars

Lasă un comentariu