LOADING...

august 17, 2023

Wizz Air confirmă că anulează zboruri, din septembrie, fără a spune care sunt destinațiile. „Nicio rută din România nu a fost suspendată permanent”

By


Operatorul aerian low-cost Wizz Air a confirmat, într-o informare de presă trimisă miercuri, că zborurile care vor fi anulate ca urmare a rechemării unor motoare la verificări sunt programate începând din luna septembrie. Compania aviatică ungară nu a dat detalii despre destinațiile care sunt vizate, respectiv numărul de pasageri afectați.

Reprezentații companiei aeriene Wizz Air ai transmis, miercuri – la o săptămână după ce au anunțat că sunt nevoiți să ia măsuri după verificările în avans ale unor motoare GTF, solicitate de producătorul Pratt & Whitney – că orarul de zbor va fi modificat începând de luna viitoare.

Măsura afectează operațiunile companiei din mai multe state, după cum a scris presa internațională în săptămâna trecută, iar numărul motoarelor care ar urma să fie inspectate, din cauza unor presupuse fisuri microscopice, până la finalul aglomeratului sezonul estival actual este peste 100, dar cifra este de peste…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Aristocrația bugetară. Cine a scăpat de alegerea între salarii de nabab și pensii generoase

Articolul următor

Surpriză de proporții, un nou acționar se alătură Dinamo 1948 SA

post-bars

Lasă un comentariu