LOADING...

august 23, 2023

Cine transmite la TV Sepsi OSK

By

Sepsi OSK se luptă cu Bodo/Glimt pentru un loc în grupele Conference League, iar partida tur de la Sfântu Gheorghe este transmisă la TV.

Cine transmite la TV Sepsi OSK – Bodo/Glimt, meci din play-off-ul Conference League

Partida Sepsi OSK – Bodo/Glimt din prima manșă a play-off-ului Conference League se joacă joi, 24 august, ora 20.00, în timp ce returul este programat tot joi, 31 august, dar de la ora 19.00, în Norvegia.

Meciul tur din play-off-ului Conference League care se joacă pe arena din Sfântu Gheorghe va fi transmisă la TV, pe Digi Sport 1, joi, 24 august, ora 20.00, iar cele mai tari faze vor fi Live Video Online pe ProSport.

Duelul din manșa tur din play-off-ul Conference League dintre Sepsi OSK și Bodo/Glimt se poate juca cu casa închisă, după ce organizatorii au vândut aproximativ 6.000 de tichete…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ministrul Afacerilor Interne se întâlnește miercuri cu omologul austriac. Viena se opune intrării României în Spațiul Schengen

Articolul următor

Unde te poți infecta cu „bacteria mâncătoare de carne“. Tratamentul urgent pe care trebuie să-l primești. Cum îți dai seama dacă ești infectat?

post-bars

Lasă un comentariu