LOADING...

august 23, 2023

Lider PNL: Aș desființa Ministerul Familiei, nu știu care este rolul lui. Ce spune despre măsurile fiscale

By

Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu este de părere că ministerul Familiei ar trebui să fie desființat, precizând că „nu știu care este rolul acestui minister și nu am văzut atâtea programe”.

Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL FOTO: Facebook

Liberalul a punctat că nu vorbește în numele partidului, ci în nume personal. Iulian Dumitrescu a precizat că măsurile fiscale nu trebuie luate „de azi pe mâine” și în niciun caz cu aplicabilitate de la 1 septembrie.

„De exemplu aş defiinţa Ministerul Familiei. Sunt multe alte măsuri, adică se pot face reduceri. Sunt zone în ţara asta unde este nevoie de mai mult personal şi sunt sigur că sunt zone în ţara asta unde este mult prea mult personal al statului. Probabil dacă s-ar face o analiză sunt convins că se pot tăia în anumite zone”, a afirmat Iulian Dumitrescu, întrebat de unde ar trebui să vină banii suplimentari de care bugetul de stat are nevoie, potrivit…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Unde te poți infecta cu „bacteria mâncătoare de carne“. Tratamentul urgent pe care trebuie să-l primești. Cum îți dai seama dacă ești infectat?

Articolul următor

Chindia, o despărțire și o achiziție după numirea lui Miriuță

post-bars

Lasă un comentariu