LOADING...

septembrie 1, 2023

Patricia Țig a dezvăluit ce i-a spus o persoană din tribune, în timpul meciului cu Jessica Pegula

By

Patricia Țig (România, 700 WTA) s-a bucurat de fiecare moment petrecut pe legendara arenă „Arthur Ashe” de la US Open, la meciul din turul secund cu Jessica Pegula (SUA, 3 WTA), scor 3-6, 1-6.

Atmosfera unică de la US Open a impresionat-o pe Patricia Țig, care s-a adaptat rapid, deși nu mai jucase de trei ani un meci într-un turneu de Grand Slam. Dar pentru sportiva noastră a fost imposibil să se bată de la egal la egal cu a treia favorită a competiției.

Patricia Țig a dezvăluit ce i-a spus o persoană din tribune, în timpul meciului cu Jessica Pegula de la US Open: „Nu mă așteptam la asta!” Românca a început să danseze pe teren

Patricia Țig a povestit cum a trăit meciul de gală disputat vineri dimineață. Un spectator a motivat-o să lupte deși era condusă de Jessica Pegula cu 4-0 în setul secund: „A fost un zumzet continuu, nu mă așteptam la asta! Nu am știut că e așa. M-am simțit susținută și apreciată.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Sorin Grindeanu susține că primarul Timișoarei blochează modernizarea căii ferate Caransebeș-Arad. Urmează negocieri PSD-USR

Articolul următor

Semnul care anunță un atac de cord cu o zi înainte. Simptomul ar putea salva vieți

post-bars

Lasă un comentariu