LOADING...

septembrie 1, 2023

Sorin Grindeanu susține că primarul Timișoarei blochează modernizarea căii ferate Caransebeș-Arad. Urmează negocieri PSD-USR

By


Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat, vineri, că urmează să aibă o discuţie cu primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), pentru deblocarea proiectului de modernizare a liniilor de cale ferată dintre Caransebeș și Arad. Grindeanu susține că Primăria nu a eliberat toate documentele necesare pentru începerea lucrărilor la acest tronson.

Negocierile dintre Sorin Grindeanu și Dominic Fritz urmau să aibă loc vineri după-amiaza. Conform ministrului doar primăria Timișoara nu și-a dat avizul.

„O să am întâlnire cu Primăria, cu primarul (Dominic Fritz, n.r.) şi echipa dânsului, legată de proiectul pe feroviar care traversează Timişoara, care în acest moment nu are toate acordurile de la Primărie. Am ajuns în situaţia pe care nu mi-o doream, şi anume să fie ultimul proiect care primeşte avize. S-au primit avize pe Cluj. Sunt 2 proiecte: Episcopia Braşovului – Cluj şi Caransebeş – Arad.

Rostul întâlnirii de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Prima vizită a premierului Marcel Ciolacu la Bruxelles. Întâlniri cu mai mulți oficiali europeni

Articolul următor

Patricia Țig a dezvăluit ce i-a spus o persoană din tribune, în timpul meciului cu Jessica Pegula

post-bars

Lasă un comentariu