LOADING...

septembrie 1, 2023

Prima vizită a premierului Marcel Ciolacu la Bruxelles. Întâlniri cu mai mulți oficiali europeni

By

Premierul Marcel Ciolacu se află într-o vizită oficială la Bruxelles, acolo unde are întâniri cu mai mulți oficiali europeni, cu care va discuta, printre altele, asupra reformelor asumate în PNRR. 

UPDATE: Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a reconfirmat susţinerea pentru aderarea României la Spaţiul Schengen în cadrul întrevederii cu premierul Marcel Ciolacu.

„Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, mi-a reconfirmat astăzi susţinerea sa totală pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Domnia sa este unul dintre marii prieteni ai ţării noastre şi i-am mulţumit pentru suportul său constant, ferm şi plin de energie”, a transmis premierul României în urma întâlnirii.

„Am căzut de acord că o decizie legitimă, în favoarea României, reprezintă cel mai bun antidot pentru a detensiona actualul cumul de factori care ar putea avansa euroscepticismul în zona de est a continentului”, a relatat…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Transplant de rinichi la Iași. Doi pacienți de la dializă au primit șansa la o viață normală

Articolul următor

Sorin Grindeanu susține că primarul Timișoarei blochează modernizarea căii ferate Caransebeș-Arad. Urmează negocieri PSD-USR

post-bars

Lasă un comentariu