LOADING...

septembrie 17, 2023

Scandal înainte de Farul – FCSB! Fanii au răbufnit după ce clubul lui Gică Hagi n-a pus la vânzare bilete pentru derby-ul rundei a 9-a din Superliga. „S-au dat pe sub mână!” Reacția oficialilor campioanei. „Asta este situația!”

By

Farul Constanța primește vizita celor de la FCSB în runda a 9-a din Superliga, azi, ora 21.45, la Ovidiu, iar un scandal cât casa s-a iscat după ce oficialii campioanei României au anunțat că nu vor fi puse la vânzare bilete pentru această partidă.

Scandal înainte de Farul – FCSB! Fanii au răbufnit după ce clubul lui Gică Hagi n-a pus la vânzare bilete pentru derby-ul rundei a 9-a din Superliga. Reacția oficialilor campioanei

  • Farul Constanța – FCSB se joacă azi, ora 21.45, în etapa a 9-a din Superliga, sezonul 2023-2024, la Ovidiu, iar partida va fi Live Video Online pe ProSport și la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Farul Constanța nu a pus la vânzare bilete pentru meciul cu FCSB din runda a 9-a, totul spre nemulțumirea suporterilor care voiau să meargă la Ovidiu pentru a-și încuraja favoriții.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Scenariile de lucru ale României pentru intrarea în Schengen

Articolul următor

Rareș Bogdan: Ar trebui instituit MCV pentru Austria. Prin blocarea accesului României la Schengen, încalcă Tratatele UE

post-bars

Lasă un comentariu