LOADING...

septembrie 17, 2023

Scenariile de lucru ale României pentru intrarea în Schengen

By

Europarlamentarul Victor Negrescu susține că ridicarea oficială a MCV redeschide calea negocierilor pentru aderarea României la spațiul Schengen. Social democratul a prezentat trei scenarii de lucru pentru intrarea în spațiul european fără frontiere.

Scenariile de lucru ale României pentru intrarea în Schengen FOTO: Shutterstock

„Închiderea oficială a Mecanismului de Cooperare și Verificare reprezintă un pas important pentru România și redeschide calea negocierilor pentru aderarea noastră la spațiul Schengen. În prezent, nu mai există niciun motiv, nici măcar tangențial, pentru un refuz. Trebuie să abordăm lucrurile în mod pragmatic și profesionist”, susține Victor Negrescu, într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul susține că România trebuie să utilizeze toate mecanismele și căile legale disponibile la nivel european pentru a-și apăra drepturile.

„Cei care au recomandat blocarea procedurilor europene nu știu că,…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

FC Barcelona, gafă incredibilă pe rețelele de socializare după victoria cu Betis, scor 5-0. Catalanii au șters imediat postarea când și-au dat seama ce au făcut, dar fanii au văzut și s-au distrat teribil: „Cristiano Ronaldo i-a traumatizat!”

Articolul următor

Scandal înainte de Farul – FCSB! Fanii au răbufnit după ce clubul lui Gică Hagi n-a pus la vânzare bilete pentru derby-ul rundei a 9-a din Superliga. „S-au dat pe sub mână!” Reacția oficialilor campioanei. „Asta este situația!”

post-bars

Lasă un comentariu