LOADING...

mai 11, 2024

Giovanni Becali, dezvăluiri incendiare din culisele Rapidului. Daniel Niculae, distrus de războiul cu Bocciu și Corsicanu, e dat exemplu pentru Cristi Săpunaru: „O să o pățească și el!”

By


Giovanni Becali a dezvăluit întâmplări din vremea în care lucra la Rapid București și crede că Daniel Niculae a fost distrus de aproprierea de galerie.

Daniel Niculae este implicat în dosarul „pyro”, întrucâ a ajutat galeria Rapidului să introducă torțe și fumigene pe Arena Națională, la derby-ul câștigat împotriva rivalei FCSB, 4-0.

Giovanni Becali, avertisment pentru Cristi Săpunaru: „Eu cunosc bine Rapidul”

Giovanni Becali susține că galeria celor de la Rapid București nu delimitează relațiile între ei și oficiali. Astfel, aceasta a fost „capcana” în care a căzut Daniel Niculae. Impresarul subliniază că l-a avertizat pe „Nico” să aibă o discuție cu liderii de galerie pentru a nu se amesteca unii în treburile altora.

Mai mult, Giovanni Becali l-a avertizat pe Cristi Săpunaru să aibă grijă la gestionarea relației cu galeria, să păstreze o atitudine profesionistă față de suporteri, pentru a nu fi implicat, ulterior, în…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

România poate deveni un HUB investiţional pentru SUA

Articolul următor

Ministrul Justiției, primele reacții după investigația care a inflamat spațiul public despre primarul din Sinaia: „E foarte posibil să se sesizeze DNA“

post-bars

Lasă un comentariu