LOADING...

mai 11, 2024

România poate deveni un HUB investiţional pentru SUA

By

România poate deveni un hub investițional pentru companiile din SUA, susține Ștefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, după ce a avut vineri o întâlnire cu o delegație a Departamentului pentru Comerț al SUA și cu reprezentanții a 15 companii americane.

Tot mai multe companii americane îşi îndreaptă atenţia către România pentru investiţii. M-am întâlnit astăzi cu delegaţia Departamentului pentru Comerţ al Statelor Unite ale Americii condusă de Cynthia Aragon, Director Executiv al Advocacy Center, pentru a discuta despre consolidarea colaborării bilaterale şi a parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, atât prin proiecte guvernamentale comune, cât şi prin parteneriate între mediile de afaceri din cele două ţări”, a scris Ştefan Radu Oprea pe Facebook.

El a mai spus că reprezentanţii Departamentului de Comerţ al SUA sunt însoţiţi de o delegaţie cu reprezentanţii a…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Rareş Bogdan: Burduja este spre 20% în sondaje, în creştere, în timp ce Nicuşor Dan este în scădere

Articolul următor

Giovanni Becali, dezvăluiri incendiare din culisele Rapidului. Daniel Niculae, distrus de războiul cu Bocciu și Corsicanu, e dat exemplu pentru Cristi Săpunaru: „O să o pățească și el!”

post-bars

Lasă un comentariu