LOADING...

iulie 10, 2024

Konstantinos Farsalinos: „Reducerea numărului de fumători necesită promovarea alternativelor”

By

Între 13 și 15 iunie 2024, Varșovia a găzduit cea de-a 11-a ediție a Forumului Global despre Nicotină (GFN). Evenimentul a reunit experți și factori de decizie din întreaga lume pentru a discuta problematica reducerii ratei fumatului. Ediția din acest an a fost marcată de dezbateri intense și prezentări privind beneficiile pentru sănătatea individuală și publică pe care produsele care încălzesc tutunul fără să îl ardă îl au față de continuarea fumatului.

Una dintre temele centrale ale GFN24 a fost importanța colaborării între autoritățile de reglementare și industria tutunului. Dr. Konstantinos Farsalinos, cardiolog și cercetător la Centrul de Chirurgie Cardiacă Onassis din Atena, a subliniat acest aspect într-un interviu pentru Gândul.

„În prezent, practic nu există colaborare între industrie și autoritățile de reglementare. Este singurul sector în care nu există o astfel de colaborare. Deși am criticat industria tutunului…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Capcana din spatele plăților anticipate la credit: „E o păcăleală”

Articolul următor

BIDEN cere investiții în apărarea NATO, în contextul riscurilor generate de RUSIA /”Putem și vom apăra fiecare centimetru pătrat al teritoriului”

post-bars

Lasă un comentariu