LOADING...

iulie 11, 2024

Mă bucur că s-a ajuns la un acord la Tarom, dar m-aș fi așteptat să se urmeze pașii normali

By

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a transmis că în ce privește situația de la Tarom „fiecare om are dreptul să ceară, să negocieze, dar m-aș fi așteptat să se urmeze pașii normali” și că, în continuare, consideră că această formă de grevă „a fost lipsă de respect pentru pasageri”.

„Eu nu spun că nu are dreptul lumea să facă grevă. Grevă în aviație s-a mai întâmplat. Vă aduceți aminte, în urmă cu vreo trei sau patru luni a fost grevă. La Lufthansa. Grevă anunțată. A fost și în Italia. Dar oamenii, pasagerii, știu dinainte. Mă refer la faptul că nu mă duc luni la aeroport să sper că am avion când știu că e grevă aici. Am spus că a fost lipsă de respect pentru pasageri. Eu mă bucur că s-a ajuns la un acord și nu comentez. Fiecare om are dreptul să ceară, să negocieze, dar n-aș fi așteptat să se urmeze pașii normali. Nu această atitudine sau această acțiune care eu consider că – nu față de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

BIDEN cere investiții în apărarea NATO, în contextul riscurilor generate de RUSIA /”Putem și vom apăra fiecare centimetru pătrat al teritoriului”

Articolul următor

CNAB acuză firma afaceristului Urdăreanu că nu a trimis raportul tehnic după avaria de la aeroport. Presiuni pentru ca UTI să nu fie penalizată!

post-bars

Lasă un comentariu