LOADING...

mai 2, 2024

Primul fotbalist care semnează cu Universitatea Craiova, după venirea lui Costel Gâlcă!

By

După ce a anunțat că Alexandru Mitriță, Nicușor Bancu și Vladimir Screciu pot fi vânduți în această vară de la Universitatea Craiova, patronul Mihai Rotaru a făcut un anunț important care îl vizează pe mijlocașul Alexandru Crețu.

Acționarul majoritar din Bănie dezvăluie că internaționalul Alexandru Crețu va rămâne mai cel puțin încă un sezon la formația antrenată de curând de către Costel Gâlcă.

Alexandru Crețu este primul fotbalist care semnează cu Universitatea Craiova, după venirea antrenorului Costel Gâlcă! Patronul Mihai Rotaru a făcut anunțul

Mihai Rotaru mai face și anunțuri care să-i bucure pe suporterii olteni, după ce, cu o zi înainte, afirma că trei titulari ai echipei, cei mai importanți, în frunte cu starul Alexandru Mitriță, au șanse mari să fie vânduți în această vară.

Acum,…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Turcia limitează schimburile COMERCIALE cu Israelul /Guvernul Netanyahu acuză Ankara de încălcarea tratatelor bilaterale

Articolul următor

Capcana ambalajelor: Cum sunt manipulați copiii să aleagă alimentele nesănătoase. „Companiile le aleg pentru că ştiu că vor capta minţile tinerilor”

post-bars

Lasă un comentariu